Telefon: 06-70/ 521-18-08 , Email: info@ceggyogyasz.hu
Kövessen minket:

Hatékonyságnövelés

Magasak a vállalkozás működési költségei?
Nincs összhang a teljesítmény és a bérek között?
A kapacitások nincsenek kihasználva?

Egy helyzetéhez igazodó, hatékonyságnövelő program kidolgozásával és bevezetésével segítünk versenyképessége javításában, eredménye növelésében.

A fokozódó piaci verseny rákényszeríti a gazdálkodó szervezeteket a belső tartalékok feltárására, a hatékonyság és a versenyképesség fokozására. A tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy az erőfeszítések ellenére, számtalan, ki nem használt racionalizálási lehetőség kínálkozik a vállalkozások számára.

A cég működésében rejlő tartalékok feltárásával és kiaknázásával, egy hatékonyságnövelő program segítségével, könnyen tetten érhetjük a pazarlást és kihasználhatjuk a költségcsökkentés lehetőségét. A program, a cég működésének javításával és a veszteségforrások felszámolásával közvetlenül járul hozzá az eredmény javulásához.

Tapasztalataink szerint, a többlet kiadások a következő okokra vezethetők vissza:

  • a szervezet működési hiányosságai (átfedések, a döntési hatáskörök tisztázatlansága, a helyettesítés megoldatlansága, feladatok és határidők, illetve részhatáridők kiadásának és ellenőrzésének elmaradása , körülményes döntéshozatal, bürokratikus szervezet, )
  • az erőforrások túlzott mértékű lekötése (munkaerő, anyag, eszköz, energia, külső pénzforrások), a rendelkezésre álló kapacitás és a vállalt feladatok nincsenek összhangban
  • a beszerzés nem hatékony és nem ellenőrzött
  • a munkatársak nem elkötelezettek
  • a bérezési-, premizálási rendszer hiánya, vagy átgondolatlansága, nincs összhang a teljesítmény és a bérek között
  • a költséggazdálkodási rendszer kiépítetlensége, miatt magasak a működési költségek
  • a tervezés elhanyagolása következtében, a követelmények nem kerülnek meghatározásra, kiadásra és számonkérésre.

Tanácsadóink, széleskörű tapasztalataikra és kidolgozott eljárási módjainkra támaszkodva azonosítani tudják a fennálló hiányosságokat. A helyzetfelmérés során, gyakran olyan problémák kerülnek felszínre, amelyeket a helyi vezetés, a napi rutin, beidegződés miatt, észre sem vesz.

Az általunk több esetben sikeresen alkalmazott módszerek felhasználásával azonosítjuk a működési gondokat, ezek okait és hatásait, illetve kijelöljük a lehetséges megoldásokat. Már a helyzetfelmérés során, a feltárt problémák kiiktatására koncentrálunk. Különválasztjuk a belső és a külső hatásokat, hogy azokra a teendőkre összpontosíthassunk, amelyekre ráhatásunk van.

A fennálló problémák elemzését követően kerülhet sor a racionalizálási elképzelések kidolgozására és javaslataink megvitatására, illetve elfogadtatására. A szükséges tennivalókat, jól áttekinthető feladattervekbe rendezzük, melynek során elsőbbséget adunk a gyors eredménnyel kecsegtető intézkedéseknek.

Mi elsősorban a forgalom növelésében hiszünk.

A vállalkozások eredményességét, általában, az állandó költségek magas aránya miatt, a forgalom növekedése biztosíthatja.

Minden üzleti vállalkozás elemi érdeke, hogy az általa kínált vagy keresett termékekre a lehető leghamarabb, a legmegfelelőbb érdeklődőt vagy ajánlattevőt megtalálja, és együttműködését hosszú távra biztosítsa. A kiélezett versenyhelyzetben, az állandóan változó gazdasági környezetben, az időtényező és a hatékonyság döntően meghatározóak.

Nehéz, de nem lehetetlen feladat, az eladás bővítése, a piaci verseny éleződésének időszakában sem!

Ennek eszköze a cég piaci tevékenységének újragondolása, új értékesítési irányok kijelölése, új partnerek felkutatása.

Tanácsadóként segítünk a vállalkozás eredményes üzletmenetét biztosító működési formák meghatározásában, a kockázatok beazonosításában és elhárításában, a szükséges változtatások bevezetésében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt, és mi részletesen tájékozatjuk Önt tevékenységünkről!

 

Kérjen tőlünk egy konzultációs időpontot! Szolgáltatásaink egy szerény alapdíjat kivéve sikerdíjasak, Önnek vagy cégének csak akkor kell fizetnie, ha segítettünk megoldani a problémáját!

Erősségeink


38 év

vezetői gyakorlat

Széleskörű

gazdasági ágazatban  szerzett tapasztalat

7 év

tanácsadói rutin

300+

elégedett ügyfél

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!