Telefon: 06-70/ 521-18-08 , Email: info@ceggyogyasz.hu
Kövessen minket:

Üzleti tanácsadás

„Sosem tanultam senkitől, aki egyetértett velem.”

                                            Robert A. Henilein

Nem kap megfelelő szakmai támogatást munkatársaitól?
Nincs, akivel egyeztethetne a cég életét meghatározó kérdésekben?
Kíváncsi egy független szakember véleményére?

Partnereink igényeihez igazodó, több alkalommal sikeresen alkalmazott, gyakorlati megoldásokat tartalmazó, egyéni munkaprogramot dolgozunk ki.

A cégvezetőnek napi munkája során, folyamatosan döntéseket kell hozni. Egyes döntések következménye, ugyanakkor a vállalkozása jövőjét, anyagi egzisztenciáját, illetve munkatársai további életét is meghatározzák.

Időnként a döntéshozó, a felelősség súlya miatt, elengedhetetlen szükségét érezheti annak, hogy megismerje egy hasonló felkészültségű, független szakember véleményét.
Az esetek többségében a környezetében nem található ilyen elfogulatlan, szakmailag felkészült személy, aki alkalmas a felmerülő kétségek megvitatására, új nézőpontok, gondolatok felvetésére, vagy álláspontja megerősítésére.

A Céggyógyász szakértői, a cégvezetéssel együttműködve, az ő szakmai ismereteiket felhasználva, képesek, a partnereik sajátos helyzetéhez, igényéhez igazodó, alkalmazás központú, gyakorlati megoldásokat kidolgozni, és bevezetni.

Tevékenysége során támaszkodik munkatársainak a cégvezetésben, válságkezelésben szerzett tapasztalatára. A kipróbált, sikerrel alkalmazott megoldásokból kiindulva, egyéni programot dolgoz ki, amelynek megvalósításához felhasználja az évek során összegzett tapasztalatait és kialakult kapcsolatrendszerét.

Amennyiben szeretné, hogy tanácsadással, illetve konkrét lépésekkel segítsük cégét hatékonyabbá, eredményesebbé tenni az alábbi feladatok elvégzésére vállalkozunk:

  • Konzultáció keretében, közösen felmérjük a vállalkozás valós helyzetét, körvonalazzuk a legkedvezőbb megoldási lehetőségeket.
  • Feltárjuk, a hatékony, nyereséges működést akadályozó, illetve kedvezőtlen változásokat előidéző folyamatokat, illetve azok ok-okozati összefüggéseit. Meghatározzuk a szükséges változtatásokat és megbízás esetén közreműködünk, azok megvalósításában.

Elvégezzük a cégátvilágítást. A vizsgálat eredményét, megállapításainkat írásos anyagban foglaljuk össze, amelynek, fejezetei, kitérnek a legfontosabb alrendszerekre.

A képzett gazdasági mutatók elemzése, illetve a folyamatok értékelése, pontos képet fest a cég gazdálkodási és működési helyzetéről,  hatékonyságáról.

Egy ilyen felmérés nagyban hozzásegíti a Megbízót ahhoz, hogy az általában szűkös forrásokat a lehető legoptimálisabb módon használja fel.

Megbízás esetén, az átvilágítás megállapításaira alapozva, elkészítjük a Reorganizációs tervet.

Kérjen tőlünk egy konzultációs időpontot! Szolgáltatásaink egy szerény alapdíjat kivéve sikerdíjasak, Önnek vagy cégének csak akkor kell fizetnie, ha segítettünk megoldani a problémáját!

Erősségeink


38 év

vezetői gyakorlat

Széleskörű

gazdasági ágazatban  szerzett tapasztalat

7 év

tanácsadói rutin

300+

elégedett ügyfél

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!